Pokemon Master nieuwe rage?

Pokemon is wereld wijd wel overal bekend, halverwege 2016 kwamen ze nog uit met Pokemon Go een spel wat niemand ontgaan is en iedereen wel zo ongeveer gespeeld heeft. Tot vandaag zijn er nog steeds genoeg mensen die het nog steeds spelen.

Maar er is iets nieuws onderweg, Pokemon Master het nieuwe spel ontwikkeld door DeNa die ook Mario Kart Tour, Super Mario Run en andere Nintendo spellen heeft ontwikkelt. Gaat samen met Nintendo en het Pokemon bedrijf werken aan Pokemon Master. Volgens de geruchten moet het spel in 2019 uitgebracht worden.

Met Pokemon Master moet je met je geliefde trainers naast elkaar strijden tegen andere Pokemon trainers.

Het idee komt van het spel freak Ken Sugimori, die dacht dat het een leuk idee zou zijn om zowel oud als nieuw samen te combineren tot een nieuwe Pokemon spel.

Pokemon Masters geeft de spelers een nieuwe ervaring op het gebied van Pokemon Uitdagingen, samen gevoegd van Pokemon Go features en vele andere bekende Pokemon features van oude Pokemon spellen. Zal dit Pokemon Go vervangen en word dit het beste spel van 2019? Meer informatie volgt nog. Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe het allemaal er uit gaan zien kan je altijd Gamedeluxe vlogen volgen of op YouTube zijn genoeg filmpjes te vinden betreft Pokemon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *