Game releases voor de maand Juli

De maand Juli is net begonnen en daarom geven wij graag een paar nieuwe game releases uit voor diverse game platformen.

Final Fantasy XIV Online: ShadowbringersVerkrijgbaar vanaf 2 juli voor op de PS4

Shadowbringers is de nieuwe uitbreiding van Final Fantasy XIV online, deze nieuwe uitbreiding bevat diverse nieuwe omgevingen, nieuwe rassen en nieuwe banen. Levelen is nu tot 80, en komt met het nieuwe character Viera, verken nieuwe gebieden zoals Amh Araeng en Rak Tika Greatwood. Met de nieuwe raids tot 8 personen ben je voorlopig wel van de straat!.

 

 

God Eater 3 (Verkrijgbaar vanaf 12 juli voor op de Switch)

Het is alweer een tijdje geleden, in 2013 kwam God eater 2 rage burst uit na het eerder verschenen God Eather 3 op de PS4 komt ie vanaf 12 juli ook uit voor de Nintendo Switch, dus mocht je hem overal willen spelen. Dan is dit zeker een mooie release!. Hij gaat dan ook rond de 60 euro kosten, met een beetje geluk kan je hem waarschijnlijk goedkoper vinden.

 

 

 

 

#Word vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *